[:en][:en][:en]ENG — Oficina de disseny are Ariadna Serrahima and Diego Bustamante — a graphic design studio founded in Barcelona in autumn 2014. We make books and publications, visual identities, posters, music releases, websites and exhibitions, teach classes and are involved in various research-based projects.

The current social and political context determines our way of doing and thinking. Content matters, as do collective design processes with our clients, collaborators and the people around us who enrich our work. The design process goes hand in hand with the production at our printing workshop L’Automàtica, where we work and experiment with letterpress and offset. Printing and communicating content shapes our everyday practice.

_

CAT — Oficina de disseny és un estudi de disseny gràfic creat a la tardor del 2014 per l’Ariadna Serrahima i el Diego Bustamante. Treballem en llibres i publicacions, projectes d’identitat, posters, discs, disseny web, disseny expositiu, docència i recerca.

L’actual context polític i social determia la nostra manera de fer i pensar les coses. Creiem especialment en els continguts i en els processos de treball col·lectius amb els nostres clients i tots aquells col·laboradors que ens envolten i ens permeten construir i enriquir la nostra feina. Per nosaltres dissenyar, és una pràctica que no entenem sense el procés de producció. Imprimir continguts forma part del nostre dia a dia a través de la impremta L’Automàtica, on experimentem i treballem amb tipografia i impressió offset.

[:es]info@oficinadedisseny.netinfo@oficinadedisseny.net[:ca]Contingut de l’esquerra (en mòbil, contingut de dalt)Contingut de l’esquerra (en mòbil, contingut de dalt)[:]

[:en]Baixada Viladecols n.3, baixos
08002, Barcelona, Spain

info@oficinadedisseny.net

Instagram[:ca]Contingut de la dreta (en mòbil, contingut d’abaix)Contingut de la dreta (en mòbil, contingut d’abaix)Contingut de la dreta (en mòbil, contingut d’abaix)Contingut de la dreta (en mòbil, contingut d’abaix)Contingut de la dreta (en mòbil, contingut d’abaix)Contingut de la dreta (en mòbil, contingut d’abaix)Contingut de la dreta (en mòbil, contingut d’abaix)Contingut de la dreta (en mòbil, contingut d’abaix)[:]